Ziraat’tan Kartonlu Eziyet

Ziraat’tan Kartonlu Eziyet

ABONE OL
15 Mayıs 2024 23:38
Ziraat’tan Kartonlu Eziyet
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ziraat Bankası Elazığ Şubesi tarafından ortaya konan ve 3. Dünya ülkelerini andıran uygulama vatandaşları isyan ettirdi.

Haber: Faik Akgün

Ziraat Bankası Elazığ Şubesi ‘nin dünyada bir örneği olmayan sıra uygulaması vatandaşlara adeta eziyeti yaşatıyor.
İşlem yapmak için Ziraat Bankası Elazığ Şubesi’ne giden vatandaşların sıramatikten sıra alması bankanın güvenlik görevlisinin insaf edip te sıramatik ekranına iliştirdiği kartonu kaldırmasına bağlı…

Sıramatik Önündeki Manzara 3. Dünya Ülkelerini Andırıyor

Yaşanan bu garip durumla ilgili değerlendirmede bulunan vatandaşlar; sıramatik önündeki kartonun kaldırılmasının zaman zaman yarım saati bulduğunu ifade ettiler. Sıramatikten sıra almak isteyen vatandaşların oluşturduğu uzun kuyruklar ile ilgili olarak da değerlendirmede bulunan vatandaşlar; ortaya konan tablonun bir benzerinin sadece üçüncü dünya ülkerinde yaşanabileceğini kaydettiler.

Uygulamadan Genel Müdürlüğün Haberi Var Mı?

Sıramatikte kartonu iliştirip kaldırmakla görevli güvenlik görevlisinin isyan ettiren uygulamaya ilişkin açıklaması ise adeta evlere şenlik… Güvenlik görevlisi konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; uygulamadan banka üst yönetiminin de haberdar olduğunu ve uygulamanın devam edeceğini kaydetti.
Sorumlu yayıncılık anlayışımız gereği genel müdürlük yetkililerinden bu uygulamadan haberdar olup olmadıklarını açıklamalarını beklediğimizi ifade ederken vatandaşlara eziyeti yaşatan bu uygulamayı sonlandırmalarını beklediğimizi belirtmek istiyoruz

En az 10 karakter gerekli